Frumos tare in politica…

Am citit azi un articol pe Evenimentul Zilei care mi-a confirmat faptul ca politicienii nu fac nimic altceva decat sa-si asigure un trai mai bun.

„Consorţiul italian Pizzaroti-Tirena Scavi a obţinut încă 21 de milioane de euro pentru a construi 19 kilometri de autostradă între Bucureşti şi Moara Vlăsiei, parte a autostrăzii care va lega Capitala de Ploieşti. Actul adiţional semnat pe 10 decembrie nu se referă doar la majorarea valorii contractului, care creşte cu circa 14%, ci şi la termenul de finalizare al proiectului, care s-a prelungit cu nouă luni.”

Pe ultima sută de metri, CNADNR a atribuit trei contracte de reabilitare a unor drumuri naţionale în valoare de peste 151 de milioane de euro.

Pe langa faptul ca nu a fost respectat termenul initial, acesta a fost si prelungit fara nici o problema. Cand nu se respecta un contract, acesta poate fi atacat in instanta cu pretentii financiare. Dar CNADNR nu numai ca nu vrea sa-i traga la raspundere, ba mai mult le si mareste contractul cu 21 de milioane de euro. Din comentariile de pe site, am inteles ca nu s-a facut nimic. Nu pot sa confirm daca este asa, dar se pare ca „treaba” asta a mers, merge si o sa mearga tot asa mult si bine…

~ de Vlad Moldovan pe ianuarie 26, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: